Quad’s Company Culture

Wij vertrouwen op onze teams

Vrijheid zit in onze genen

Wij geloven dat developers het beste tot hun recht komen in een écht team. Zulke teams managen zichzelf, krijgen geen structuren, tools opgelegd en bepalen zelf hoe, waar en wanneer ze werken. Deze vergaande autonomie levert de beste resultaten op, zowel voor klanten als voor onze developers.

No-nonsense tot in de kern

Vrije tijd is van jou

Jij weet het beste hoe je met je vrije tijd om wilt gaan, daar heb je geen bedrijfsborrel of teamuitje voor nodig. Dus doe wat je wilt, als jij met collega teamleden een drankje wil doen: go for it, maar voel je vooral niet verplicht. Learning & development doe je gewoon onder werktijd. Kortom, je vrije tijd besteed je hoe jij dat wilt.

Geen (micro) management

Onze organisatie faciliteert jou in wat je nodig hebt om zo optimaal mogelijk je werk te kunnen doen. Bonussen zijn niet aan persoonlijke prestatie gekoppeld en we doen niet aan functioneringsgesprekken. Als er iets niet goed gaat lost het team dat zelf op. Vanuit de organisatie krijg je het vertrouwen dat jij weet wat je moet doen.

Kantoor is geen speeltuin

Kunst hangt in een museum, niet op kantoor. Tafelvoetballen en gamen doe je met of bij je vrienden. Doordat we geen onnodige uitgaven doen blijft er meer over om jou voor je werkt te belonen.

Wil jij een pingpongtafel,
of liever een 15e maand?

Onbeperkte leermiddelen

Of je nu een CI/CD cursus nodig hebt om up to speed te komen of toch nog die Master wilt halen in Econometrie. Als een training, cursus of opleiding jou vooruit helpt in het beter functioneren als teamlid dan faciliteren we jou daarin. No strings attached.

Een beloning waar je blij van wordt

Door onze no-nonsense aanpak blijft er ook nog eens meer over om jou te belonen. Daarom betalen we bovengemiddeld salaris, krijg je een 13e maand en ontvang je als bonus zelfs een 14e en 15e maand! No-nonsense FTW.

“Ask for forgiveness, not permission”

Schaf aan wat je nodig hebt

Prop je laptop vol met geheugen voor snellere build, schaf de beste noisecancelling Jabra headset om zonder ruis met je collega's te communiceren terwijl je remote werkt. Wij vinden dat jij over de beste hardware moet beschikken om je werk ongehinderd te kunnen doen. Dus schaf aan en declareer wat jij nodig denkt te hebben. No questions asked.

Eenvoudige selectie

We hebben je LinkedIn profiel al bekeken, dus over je ervaring hoeven we het niet lang te hebben Tijdens onze kennismaking ontdekken we liever wie jij bent, wat je motivatie voor een Quad team is en waar jij warm voor loopt. Je maakt meteen kennis met enkele teamleden (we doen niet aan HR-managers). Zij delen graag hun ervaringen met werken in een Quad team en jij mag ze het hemd van het lijf vragen. Is er een match dan doen we je een voorstel. No-nonsense onboarding.

Skills top 5

Als no-nonsense bedrijf zoeken we gewoon goede developers. Geen rockstars of lone-rangers maar mensen die de meerwaarde van een team (her)kennen.

Skill1

Teamspirit voorop

Skill2

Communicatief

Skill3

Zoekt uitdaging

Skill4

Durft keuzes te maken

Skill5

Een berg praktijkervaring

Pas jij bij ons?

Neem contact op

Meld jezelf (en eventuele teamleden waar je mee samen wilt blijven werken) aan voor een kennismakingsgesprek!

orange-arrow-leftorange-arrow-centerorange-arrow-rightorange-arrow-leftorange-arrow-right