Jouw carrière ná je diploma

Wat nu?

Het begin van je carrière kan overweldigend zijn, vooral met de vele paden die beschikbaar zijn in de software-industrie. We begrijpen dat veel afgestudeerden nog steeds hun opties aan het verkennen zijn en misschien geen duidelijk beeld hebben van hun toekomstige richting. Laat ons je vertellen wat we doen en waarom we denken dat werken bij Quad Solutions geen slechte plek is om te beginnen.

Een sterke basis voor je softwarecarrière

Aan het begin van je carrière is het cruciaal om blootgesteld te worden aan verschillende gebieden om je vak te beheersen en toekomstige carrièremogelijkheden open te houden. Bij Quad wordt dit juist aangemoedigd. Onze teams zijn zo gestructureerd dat we niet te afhankelijk zijn van de gespecialiseerde kennis van één individu. Hoewel leden hun eigen expertisegebieden kunnen hebben, is iedereen in staat om in te springen om leemtes op te vullen, waardoor continuïteit en veerkracht worden gewaarborgd.

Verken de onderstaande tech stack om een idee te krijgen van de technische vaardigheden die je in een Quad-team zult ontwikkelen. Mogelijk heb je al ervaring in sommige gebieden, maar bij Quad word je aangemoedigd om zowel je expertise te verbreden als te verdiepen.

Backend

Backend

Frontend

Frontend

Automated testing

Automated testing

CI/CD

CI/CD

UI/UX

UI/UX

Benut je academisch momentum

De goed geïnformeerden weten dat certificeringen geen garantie zijn voor iemands technische vaardigheden. Ze kunnen echter bijzonder nuttig zijn aan het begin van je carrière, wanneer je nog geen professionele staat van dienst hebt om je capaciteiten te ondersteunen.

Veel klanten waarmee we werken, voelen zich zekerder wanneer teamleden over certificeringen beschikken. Bovendien heb je misschien de wens om academische onderscheidingen te blijven nastreven, en certificeringen zijn een uitstekende manier om dat te doen.

Veel klanten waarmee we werken, voelen zich zekerder wanneer teamleden over certificeringen beschikken. Bovendien heb je misschien de wens om academische onderscheidingen te blijven nastreven, en certificeringen zijn een uitstekende manier om dat te doen.

Voorbij programmeren

In de software-industrie worden technische vaardigheden sterk benadrukt, maar soft skills zijn net zo cruciaal. Het vermogen om effectief binnen een team te werken, organisatorische complexiteiten te navigeren en je ideeën duidelijk uit te leggen, zijn allemaal vaardigheden die je liever vroeger dan later leert.

Binnen onze teams krijgen aandachtige leden waardevolle inzichten in zowel de technische details van softwareontwikkeling als de essentiële niet-technische uitdagingen waarmee alle ontwikkelaars te maken hebben. Terwijl veel ontwikkelaars worstelen met deze bredere kwesties, leer je bij Quad effectieve strategieën om ze succesvol te navigeren.

Ben je nog niet klaar om te solliciteren?

Laat je naam en emailadres of telefoonnummer achter als je meer wilt weten over een carrierestart en jouw ontwikkelmogelijkheden bij Quad in de toekomst.