Senior en leiderschap posities

Senior teamleden hebben bij ons de mogelijkheid om hun dagelijkse werkomgeving vorm te geven. Als jij klaar bent om het tempo te bepalen en invloed uit te oefenen op jouw omgeving, nodigen we je uit om je toekomst als senior teamlid bij Quad te ontdekken.

Seniors leiden de weg

Quad-teams werken in uitdagende omgevingen waar je te maken krijgt met complexe organisatiestructuren, het managen van verwachtingen van verschillende belanghebbenden en het samenwerken met andere teams. Om in deze setting effectief te kunnen werken, moeten teams hechte eenheden zijn met een hoog niveau van vertrouwen en een cultuur die gericht is op succes. Senior teamleden zijn verantwoordelijk voor het creëren en behouden van deze teamcultuur, het efficiënt oplossen van interne problemen en het samenhouden van het team. Naast hoge verwachtingen voor technische vaardigheden, moeten senior teamleden daarom ook een scala aan andere vaardigheden meebrengen, zoals leiderschap, communicatie en strategisch probleemoplossend vermogen.

team vaardigheden

Het draait niet om de techniek...

Als je een senior developer bent met jarenlange ervaring in de branche, weet jij waarschijnlijk goed wat er op technisch vlak van je verwacht wordt. Maar wij hechten ook waarde aan andere, misschien minder voor de hand liggende kwaliteiten bij onze senior teamleden.

 • +Strategisch Inzicht

  Je stemt technische beslissingen af op zakelijke doelstellingen en verkiest praktisch boven perfectie.

 • +Invloedrijk, maar flexibel

  Je kunt het team overtuigen, maar bent ook bereid om toe te geven.

 • +Open en leergierig

  Je staat open voor nieuwe dingen en waardeert de bijdrage van alle teamleden, omdat je weet dat je niet alles weet.

 • +Teamgericht

  Je stelt de behoeften van het team voorop

 • +Proactief

  Je brengt projecten vooruit zonder op instructies te wachten.

 • +Mentor

  Je kunt junioren begeleiden om effectieve teamspelers en professionals te worden.

 • +Besluitvaardig

  Je kunt weloverwogen beslissingen nemen die tijd besparen en het team ten goede komen.

Bezit jij deze kwaliteiten?

De weg naar Lead Developer

De meest uitdagende obstakels waar onze teams in complexe omgevingen mee te maken krijgen, zijn zelden technisch van aard. In plaats daarvan komen ze voort uit interpersoonlijke, procedurele en organisatorische kwesties, die vaak moeilijk op te lossen zijn. Teamleiders vinden echter altijd een manier om deze uitdagingen te overwinnen door hun initiatief, gedrevenheid en vastberadenheid. Deze eigenschappen versterken en motiveren niet alleen het team, maar ook degenen van wie het team afhankelijk is.
In tegenstelling tot de natuurlijke overgang van junior naar senior ontwikkelaar, vereist de stap van senior naar lead developer het ontwikkelen van specifieke leiderschapsvaardigheden. Bij Quad ondersteunen we deze groei actief. Als je de gedrevenheid en vastberadenheid hebt om te leiden, zijn wij toegewijd aan het bieden van de nodige vaardigheden, training en ondersteuning om te slagen als een toekomstige leider binnen onze teams.

Heb jij het in je om leiding te geven?

Badge
 • Integer

  Je zet de toon door eerlijk en ethisch gedrag, bekwaamheid en resultaten.

 • Visionair

  Je creëert een gevoel van missie en inspireert anderen om te volgen.

 • Belangenloos

  Je zet je team op de eerste plaats, geeft het goede voorbeeld en neemt elke taak op je, hoe klein ook.

 • Verantwoordelijk

  Je neemt volledige verantwoordelijkheid voor de resultaten, zonder excuses.

Leid en Bloei

Stel je eigen team samen

Jij hebt inspraak over wie er in jouw team komt, zodat je zeker weet dat je mensen om je heen hebt waarop je kunt rekenen.

Neem zelfstandig beslissingen

Geef jouw team vorm op jouw manier. Creëer een cultuur en neem beslissingen die aansluiten bij jouw visie.

Competatieve compensatie

De uitzonderlijke talenten van onze leiders worden bij ons niet alleen erkend, maar ook gewaardeerd met een passende beloning.

Leer en ontwikkel continue

Leiderschapsuitdagingen stimuleren je om verder te groeien dan alleen je technische vaardigheden, en ontwikkelen kwaliteiten die waardevol zijn in alle aspecten van het leven.

Nog niet zo ver maar wel nieuwsgierig?

Laat dan je gegevens achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe senior- of lead posities.