Sluit je aan bij onze teams

We vormen continue teams voor onze projecten

Daarbij letten we bij kandidaten in het bijzonder op de volgende kwaliteiten:

Competentie

Jouw technische vaardigheden of het potentieel om deze snel te ontwikkelen

Betrouwbaarheid

Consistente prestaties zodat je betrouwbaar teamlid bent

Communicatie

Het vermogen om effectief samen te werken binnen een team

Bescheidenheid

Het besef dat je niet alles weet en open staat voor nieuwe inzichten

Stagemogelijkheden

Afhankelijk van de eisen van je studie zijn er verschillende soorten stages beschikbaar. Je krijgt toegang tot ervaren professionals die je helpen bij het aanpakken van projecten die belangrijk zijn voor Quad, waardoor je vaardigheden en ervaring opdoet die verder gaan dan de lesstof. Voor sommigen is er zelfs de mogelijkheid van een baan aangeboden te krijgen aan het einde van de stage.

Afgestudeerden

Als dit je eerste baan is of als je minder dan een jaar hebt gewerkt sinds je afstuderen, kun je deelnemen aan ons graduate programma. In de komende twee jaar is het jouw doel om een zogenaamde "full-stack" developer te worden. Dit betekent dat we je aanmoedigen om vanuit technisch oogpunt betrokken te zijn bij elk aspect van softwareontwikkeling. Deze solide basis zorgt ervoor dat je het vertrouwen hebt om weloverwogen carrièrekeuzes te maken.

Check of je de juiste skills hebt

Wij bieden een technische opdracht aan die alle twijfels wegneemt. Deze opdracht is ontworpen om jouw vaardigheden te beoordelen en ervoor te zorgen dat ze aan onze standaarden voldoen, zodat het voor zowel jou als ons duidelijk is of je bij ons past.

Carrière Switch

De snelle groei van de tech-industrie betekent dat we verder moeten kijken dan traditionele paden om getalenteerde mensen te vinden voor softwareontwikkelingsfuncties. Als je aanleg kunt tonen voor softwareontwikkeling, openen wij de deur voor jouw carrièreswitch. Lees verder om te ontdekken hoe je die reis bij ons kunt beginnen.

Of je nu net begint met je carrière in de software-industrie of al ervaring hebt wij bieden mogelijkheden voor iedereen die deze vaardigheden en kwaliteiten kan aantonen.

Vacatures

Je kunt direct solliciteren als je meerdere jaren programmeerervaring hebt, met name in Java. We zijn vooral geïnteresseerd als je ervaring hebt met werken in het bedrijfsleven bij bekende grote ondernemingen.

Senior / Lead Developers

Senior- en vooral leadposities worden binnen ons bedrijf zeer gewaardeerd en goed beloond. Het bemachtigen van deze rollen vereist echter meer dan alleen technische expertise. We zijn op zoek naar mensen die sterk leiderschap, effectieve managementvaardigheden en het vermogen om hun teams te inspireren en te begeleiden kunnen aantonen. Deze rollen zijn cruciaal voor ons succes en brengen aanzienlijke verantwoordelijkheden en beloningen met zich mee. Lees verder om meer te weten te komen over wat er nodig is om in deze functies binnen onze teams te kunnen uitvoeren.

Carrière Switch

De snelle groei van de tech-industrie betekent dat we verder moeten kijken dan traditionele paden om getalenteerde mensen te vinden voor softwareontwikkelingsfuncties. Als je aanleg kunt tonen voor softwareontwikkeling, openen wij de deur voor jouw carrièreswitch. Lees verder om te ontdekken hoe je die reis bij ons kunt beginnen.

Business Analist

Hoewel we ernaar streven om onze teams te vullen met zoveel mogelijk technische vuurkracht, is de analist de enige uitzondering maar speelt een cruciale rol. Analisten maken het voor het team gemakkelijk om de zakelijke context en prioriteiten te begrijpen. Hoewel dit een niet-technische rol is, is technisch inzicht noodzakelijk en beschik je over het vermogen om te navigeren in complexe organisatiestructuren. Je weet deze effectief te beïnvloeden, weet hoe te netwerken, stakeholders te managen en tot de kern van bedrijfsproblemen te komen. Als je over deze vaardigheden beschikt, kun je het succes van een Quad team aanzienlijk beïnvloeden.

Teamsollicitatie

Als jij en je collega's goed samenwerken en die dynamiek willen voortzetten in een nieuwe omgeving, bieden wij mogelijkheden voor complete teams om zich bij ons aan te sluiten. Wij waarderen de synergie en productiviteit van bestaande teams, dus of je nu een compleet team bent of een deel van een team, we horen graag van jullie. Solliciteer samen en behoud jullie sterke werkrelaties terwijl jullie samen met ons innovatieve projecten aanpakken.

Meer weten, of up-to-date blijvern voor in de toekomst

Als je de opdracht hebt voltooid, laat dan je gegevens en een link achter met waar we de code kunnen vinden. Als je liever eerst met ons praat of als je niet zeker weet of je de opdracht moet doen, bel ons dan: 085 0175888.